Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok képes leírás - Subaru.tlap.hu
részletek »

Klubok - Subaru.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: subaru.tlap.hu » Klubok
Keresés
Találatok száma - 5 db
auto.news.hu - a tesztportál

auto.news.hu - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/seat a Subaru tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Subaru személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Subaru tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Subaru teszt.

Subaru barátok honlapja

Subaru barátok honlapja

Chikuhei Nakajima / 1884 - 1949 / egy gazdálkodó fia, elvégezte a Tengerészeti Akadémiát, ezután tengerészetnél dolgozott. Miután hallott a Wright testvérek első repüléséről, attól kezdve az álma a repülés lett. Ettől indíttatva 1917-ben kilépett a munkahelyéről és megalapította a saját cégét, a Tokyotól 70 km-re északra fekvő Gunmában,ahol ma a Subaru gyár áll, a Repüléskutatási Laboratóriumot ( Aircraft Research Laboratory ). Ez a kisüzem hamarosan - már új néven, mint Nakajima Repülőgépgyártó Kft.-, Japán vezető repülőgyártó üzemévé nőtte ki magát. 1945 -ben a II. Világháború befejeztével a repülőkre már nem volt szükség, ezért ennek a vállalkozásnak is valami új profilt kellett választania. Az addig fel nem használt alkatrészekkel valamit kezdeni kellett, így a repülőgépek megmaradt hátsó kerekeiből robogókat kezdtek gyártani, ami nagyon sikeres volt, mivel a háború befejeztével nagy szükség volt járművekre. Ettől kezdve Fuji Sangio Co. Ltd. néven, a gyár első sikereit robogók előállításával érte el. A sorozatgyártásban készült Rabbit-S1 robogójukkal jóval a híres Vespák előtt megjelentek a piacon.

Subaru Impreza GT Németország

Subaru Impreza GT Németország

A klubot 1999-ben hívták életre azzal a céllal hogy, a német Subaru Impreza rajongók megoszthassák ismereteiket más rajongókkal is. Mára Németország egyik legnagyobb klubbjává nőtték ki magukat. Ha érdekel az Impreza keresd fel ezt az oldalt és lépj be a Subaru mesés világába.

Subaru Klub

Subaru Klub

Subaru egyik nagyon fontos piaca az USA. Itt kedvelik a 4 kerék meghajtású autókat, de inkább a robosztusabb fajtából. Gyorsan kellett, így szükségből kovácsoltak erényt. Fogtak egy Legacyt, megemelték 5 cm-rel a hasmagasságát, erősebb futóművet kapott és robosztus ütközőkkel, oldalvédőkkel vették körbe. Megszületett az Outback.Új időszámítás kezdete, de egyben egy réginek a vége. Valószínűleg ez az utolsó modell, amely nem az új, a 2003-as genfi szalonon a B11S tanulmányautóval bemutatott hűtőmaszkot viseli. De ettől eltekintve egy kisebb forradalom. A kocsi a Legacyk fővonalait megtartva nagyon megújult: modern és dinamikus lett. A belteret nem kell többé szégyellni: finom anyagokból modern dizájnnal készült. Technikailag a legnagyobb változás, hogy végre megkapta a Legacy azt a motort, amit már régóta megérdemelt: a 245 LEs 6 hengeres boxert és hozzá egy öt sebességes automatát. A kéziváltós változat még csak tanulmányautóként szerepelt a 2004-es genfi szalonon, de ígérik, hogy jön.

WRX Club Ausztrália

WRX Club Ausztrália

Az oldalt Subaru Imprenza rajongók hozták létre. Az a cél vezette őket hogy a rajongók segítségével elindítsanak egy versenysorozatot. Ha szeretnél csatlakozni hozzájuk látogas el oldalukra. Részletes leírások segítségével megtudhatod mit kell tenned hogyha tag szeretnél lenni. Ha szereted a kihívásokat és szeretnéd kipróbálni tudásod, akkor látogass el oldalunkra.

Tuti menü