Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Subaru.tlap.hu
részletek »

Sport - Subaru.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: subaru.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 3 db
A Subaru sem indul jövőre a rali-világbajnokságon!

A Subaru sem indul jövőre a rali-világbajnokságon!

A Suzuki bejelentése után egy nappal kiderült, hogy a globális gazdasági válság miatt a Subaru sem vesz részt a jövő évi rali-világbajnokság küzdelmeiben. A gyártó Fuji Heavy Industries kedden közölte, hogy csapatával kiszáll a vb-sorozatból. 'Az üzleti környezet drámaian megváltozott a gazdasági világválság miatt - indokolta a lépést Mori Ikuo, a cég főigazgatója, hozzátéve, hogy a Subaru márka erősítésére optimalizálni akarják a meglévő forrásokat. A Subaru a Citroe:n és a Ford mögött harmadikként zárt az idei világbajnokságon. Első számú pilótája, a norvég Petter Solberg, aki 2003-ban világbajnok volt a Subaruval, a hatodik helyen végzett, eggyel előzte meg őt az ausztrál csapattárs Chris Atkinson. Az 1989-ben alapított csapat az elmúlt 19 év során mindig szerepelt a vb-sorozatban, ez idő alatt három-három konstruktőri (1995, 1996, 1997), illetve versenyzői (1995, 2001, 2003) vb-címet szerzett. Tizenegy napja egy harmadik japán autógyártó, a Honda jelentette be, hogy kiszáll a Forma-1-ből.

Subaru Rally Travel Club

Subaru Rally Travel Club

A brit-japán csapat elsőként vezeti be nemzetközi utazási programját, mellyel törzsszurkolóinak szeretne kedveskedni. Az SWRT Travel Club exkluzív lehetőséget nyújt a nézőknek, hogy az autókat ne csak a gyorsokon lássák, de a szervizparkban is benézhessenek a kulisszák mögé, sőt alkalmat kapjanak a csapatvezetéssel és a pilótákkal való személyes találkozásra is. A klub az első tervek szerint idén minimum hat versenyre szervez ilyen látogatást: az első a Szardínia Rally lesz április végén-május elején, de biztosan a tervben szerepel már a német és a spanyol verseny is.

Subaru World Rally Team

Subaru World Rally Team

Minden információt megtudhatsz a Subaru WRC team-ről. Ha érdkel a rally világbajnokság itt minden fontos információt megtalálsz a témával kapcsolatban. Tájékozódhatsz a világbajnokság jelenlegi állásáról , megtudhatod melyik a soron következő futam. Megismerheted a pilóták karrierjét, nyilatkozatait.

Tuti menü