Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alkatrészek képes leírás - Subaru.tlap.hu
részletek »

Alkatrészek - Subaru.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: subaru.tlap.hu » Alkatrészek
Keresés
Találatok száma - 63 db
 Biztonságtechnikai és kényelmi eszközök szerelése

Biztonságtechnikai és kényelmi eszközök szerelése

Autó biztonságtechnikai és kényelmi eszközök szerelése Enforcer,gsm, havidíj mentes műholdas autóriasztó. Tempomat, vonóhorog,traffipax jelző-blokkoló, tolatóradar, rablásgátló, indításgátló, központizár, ablakemelő szerelés. Megbízható termékek , magas értékű szolgáltatás, változásokra való gyors reagálás. Csak az ár fontos? Vagy a minőség, megbízhatóság is? Amennyiben az ÁR-MINŐSÉG-MEGBÍZHATÓSÁGOT is fontosnak tartja, vegye igénybe munkámat! Köszönöm, Miklós Sándor.

Autó kartámasz webáruház

Autó kartámasz webáruház

Az online webáruházunkban kapható autó kartámaszok, más néven könyöklők, egyedileg lettek tervezve minden autó típushoz, ezért kényelmesek, megjelenésük esztétikus és beszerelésük egyszerűbb, min az univerzális kartámaszoké. Kivitelezésének köszönhetően pedig jól harmonizálnak az autó belső terével. 2 és 4 funkciós kartámaszok online webáruháza.

Autó Római Bt.

Autó Római Bt.

A javítandó gépjármûvek biztonságos tárolása érdekében az autójavító mûhely nap közben is zárt udvarban, becsukott kapuk mögött folytatja szerviztevékenységét. Gépjármûvel csak a mûhely csengô megnyomása után, szakembereink közremûködése mellett lehet az udvarba, majd a mûhelybe beállni, ezért kizárt, hogy az ügyfeleink által itt hagyott gépjármûvekhez illetéktelen hozzáférjen, azokban kárt okozzon. A javítási folyamat gondossággal és garancia vállalásával történik. Kedves ügyfeleink személyesen az autójavító mûhelyben, illetve telefonon is bejelentkezhetnek vagy megbeszélhetik a teendôket és a lehetôségeket a hozzáértô szakemberrel.

Autó-doktor

Autó-doktor

Cégünk webáruhában megtaláhatóak mindazok az autófelszerelések, alkatrészek, adalékok amelyre Önnek szüksége van.A legkiválóbb márkákat találhatja meg nálunk amelyek segítik Önt abban hogy takarékoskodni tudjon autója fenntartási költségein.Látogasson el oldalunkra.Higgye el nem fogja megbánni.

Autóalkatrész webshop

Autóalkatrész webshop

Subaru utángyártott alkatrészek kedvező árakon. Rendelés, árajánlatkérés a honlapon keresztül (www.autoalkatreszwebshop.hu), telefonon (06-1-244-8136 vagy 06-20-234-1711) vagy személyesen az üzletben (1039 Budapest, Rákóczi út 7.) lehetséges. Áruátvétel személyesen az üzletben vagy postai úton is megoldott.

Autógumi és felni webáruház és szervíz

Autógumi és felni webáruház és szervíz

Online gumiabroncs áruház. Nyári és téli gumik. Személyautó, tehergépkocsi, motorkerékpár, mezőgazdasági gumiabroncsok, felnik és tömlők széles választéka. Több, mint 35 gyártó termékeiből válogathat igényeinek megfelelően.

Autóhifi webáruház

Autóhifi webáruház

Segítünk a választásban, autóhifirendszere összeállításában. Mindent megtalál nálunk. A legjobb márkák széles választékával várjuk kedves ügyfeleinket. Magasab összegű megrendelés esetén ingyen házhozszállítást biztosítunk.Látogasson el oldalunkra és mi segítünk Önnek.

Autóüveg Soós

Autóüveg Soós

A gyártási technológiának megfelelően megkülönböztetünk edzett és ragasztott üvegeket, melyek közül a ragasztott üvegek szélvédőként az edzett társaik, pedig oldalüvegként kerülnek beépítésre. A ragasztott biztonsági szélvédő egy olyan többrétegű szerkezet, melynek üveg lapjait egy nagy szakító szilárdságú, rugalmas 0,76mm vastag PVB fólia tartja össze. A felpattanó kavicsok pöttyszerű vagy szilánkos sérüléseket okoznak az üvegfelületén, amelyek ha nincsenek gyorsan és szakszerűen megjavítva akkor teljes hosszában elrepesztheti a szélvédőt. Ha már megtörtént a baj gyorsan kell cselekedni, lehetőség szerint mielőbb leragasztani (cellux), mert a repedésbe jutott szennyeződést nem lehet eltávolítani. A javításhoz a NASA által fejlesztett speciális műgyanta alapú anyagot használunk, mely megegyezik az üveg fénytörési mutatóival és örök garanciát adunk, hogy a javított kőfelverődés, repedés nem veszti el átláthatóságát és nem sárgul be.

Bárdi Autó ZRt.

Bárdi Autó ZRt.

Törekvéseink szerint, a legfrissebb és a legátfogóbb információt adjuk Önnek a termékeinkről, szolgáltatásainkról és cégünkről. Természetesen lehetőséget nyújtunk közvetlen alkatrészrendelésre, házhozszállítással, valamint bemutatjuk a multimédiás CD katalógusunkat is. A Bárdi Autó ZRt. a magyarországi autóalkatrész kereskedelem egyik piacvezető szereplője. Érdekeltségi körünkbe tartoznak Kelet-Európa export-piacai is.

Hirdetés
Bear-Lock  Ltd.

Bear-Lock Ltd.

Az Euro-Lock Kft. 2002. év januárjától forgalmazza a Bear-Lock sebességváltózárakat a magyar piacon. A Bear-Lock Ltd. vezető szerepet tölt be a mechanikus gépjárművédelmi eszközöket gyártó európai cégek között. Az általuk tervezett és gyártott Bear-Lock sebességváltózárakat a gépjármű-biztonságtechnika területén szerzett sokéves tapasztalat teszi kiemelkedően biztonságossá, könnyen beszerelhetővé és esztétikussá. A legújabb fejlesztésű kivehető stift nélüli "Press &Lock" rendszerű sebességváltózárak úttörőként már 2003 őszén forgalomba kerültek. A Bear-Lock sebességváltózárak a nagyfokú biztonság, esztétikus megjelenés, valamint kedvező áruk mellett rendkívül egyszerű és gyors beszerelhetőségük miatt váltak keresetté az autószalonok és beszerelő műhelyek körében. A Bear-Lock váltózár illeszkedik a gépkocsiban meglévő gyári csavarozási pontokra, tehát szinte gyári alkatrésznek tekinthető. A váltózár szerelés általában a gépkocsi belsejéből történik, emelő, szerelőakna használata szükségtelen.

BestGlass

BestGlass

Cégünk fő profilja autóüveg értékesítés, üvegek kis- és nagykereskedelme, javítás és ehhez kapcsolódó szerelési tevékenység. Önálló szélvédő importunknak köszönhetően tisztelt ügyfeleinket garantáltan olcsó árakkal tudjuk kiszolgálni. Kimaradnak a viszonteladói körök, így Ön közvetlenül az importőrtől tud vásárolni. Cégünknél megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő szélvédő típust. Termékeink között megtalálhatók a legnagyobb szélvédő gyártó cégek. Minden szélvédőnk rendelkezik az európai unió által megkövetelt minőségi bizonyítvánnyal.

Blue 16 Kft.

Blue 16 Kft.

A Blue 16 M100 autóriasztó nem egy szokványos autóriasztó. Egy átlagos autóriasztó áráért, tudásában és szolgáltatásaiban többet nyújt, mint más gyártók csúcsmodellje. Bármilyen gépjárműbe beszerelhető. Vezérlése közelítéses-kulcsos, cserekódos technológiával történik, ami kizárja a távirányító jeleinek manipulálását. A Blue 16 autóriasztó vezérlését a legkorszerűbb, Philips cég által gyártott transzponder IC látja el. A rendszer közelítéses-kulcsos, cserekódos elven működik. Ez a technológia teljes mértékben kizárja az autótolvajok közismert módszerét, a távirányító jeleinek manipulálását. Elektromechanikus motortérzárral kiegészítve jelenleg a legteljesebb védelmet nyújtja.

budaörsi THULE Márkabolt

budaörsi THULE Márkabolt

THULE Sweden termékek széles kínálatával várjuk kedves vásárlóinkat, a budaörsi THULE Márkaboltban! Thule tetőbox több típusban, méretben és színben. Thule tetőcsomagtartó minden autótípusra. Kerékpártartók, tetőcsomagtartóra, hátsó ajtóra, vonóhorogra, belső térbe. Síléctartók és snowboardtartók több méretben és típusban. Iceman hólánc és Thule hólánc minden kerékméretre, a személyautóktól a kamionokig. Thule tetőbox bérléssel és tetőcsomagtartó bérléssel is segítjük az utazni vágyókat!

Car 2

Car 2

Hazánkban közel tízezer autó tűnik el évente.Budapesten minden huszadik gépjármű számíthat rá, hogy 3 éven belül támadás éri. Pedig legtöbbjükben volt valamilyen védelmi eszköz. Vajon miért szenved súlyos vereséget tízezer riasztó, kormányzár, sebváltózár, gyári transponderes, computeres csoda? A gépjárművédelmi eszközök piacát alig több, mint néhány tucatnyi gyártó terméke uralja. Ezek gyenge pontjai már régen ismertek. Csak egy-két példa a teljesség igénye nélkül: kódolási algoritmusok computeres visszafejtése (kódlopás), műholdas (gps) helymeghatározó süketítése, mobiltelefonos kommunikáció blokkolása, gépjármű típusok vezérlő,- és biztonsági berendezéseinek professzionális szintű ismerete.

Cse-Töm Tömítéstechnika

Cse-Töm Tömítéstechnika

A 1969-ben alakult meg. Alapítója Csenteri József, aki akkor kisiparosként kezdte meg tevékenységét. A kis műhely manufaktúrális módon készítette a termékeket, gyenge szerzámozottsággal rendelkezett, kézi présgéppel volt felszerelve. Főként személygépjárművek tömítései készültek az akkoriban még csak néhány közlekedő autó számára. Később, az igények növekedésével egyre több típusú autóhoz készültek tömítések. Az összes keleti márka összes tömítése megtalálható volt - és még ma is az - a termékválasztékban. A további fejlesztésnek köszönhetően a gyártás gépesítve lett, így a termelékenység és a választék nagymértékben megnőtt. Termékeink ma már széles választékot kínálnak. Ez azt jelenti, hogy ma már nem csak gépjárművekhez készítünk tömítéseket, hanem egyéb műszaki jellegű termékeket is gyártunk.

Csomagtértálca

Csomagtértálca

Mi a csomagtértálca és mire jó? Konkrétan az autípusokhoz gyártott, magas peremmel ellátott, a gépkocsi csomagtér formájához tökéletesen idomuló betét. Egy mozdulattal ki és betehető. Megóv minden szennyeződéstől: sártól, víztől, hótól, olajos és egyéb vegyi szennyeződésektől, élelmiszer szennyeződésektől, ezért leginkább ajánljuk annak, aki szeretné megőrizni gépkocsija csomagterének tisztaságát, és így autója értékét. A tálcák tartósak, elkophatatlanok, - olaj, sav, vegyszer, benzin-gázolaj állóak. A biztonsági csúszásbetéttel elátott tálcák megakadályozzák a csomagtérben elhelyezett tárgyak csúszását, megóvva azok épségét, valamint így nem vonja el a vezető figyelmét, a tárgyak mozgása, tehát csökkenti a baleset kockázatát is. A tálca anyaga NEM gumi, hanem tartós, ellenálló műanyag. Ennek oka az, hogy a guminak nincs tartása, így megnehezítené az esetleges folyadék kiürítését.

Éra Autójavító és Kereskedelmi Bt.

Éra Autójavító és Kereskedelmi Bt.

Teljeskörű biztosítási ügyintézés. Minden elvégzett munkára Garanciát vállalunk. Több napos javítás esetén térítésmentesen csereautót biztosítunk!Teljeskörű biztosítási ügyintézés. Minden elvégzett munkára Garanciát vállalunk. A személygépkocsi közlekedés biztonsági szemléjét a feltárt hibák kijavítását vállaljuk. Teljeskörű szervízt biztosítunk. Olajcsere , fékbetétek cseréje, fékrendszerek felújítása.Mindenféle karosszéria javítást vállalunk. A karambolos járművek helyreállításától a korróziós javításokig. A mozgásképtelen autókat elszállítjuk. Gyors pontos minőségi munkát végzünk. Vállalati gépjárműparkok szerződéses szervizelése, karbantartása.

Tuti menü