Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Oldalak képes leírás - Subaru.tlap.hu
részletek »

Egyéb Oldalak - Subaru.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: subaru.tlap.hu » Egyéb Oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Carr Subaru

Carr Subaru

Itt megtalálhatók speciális Subaru alkatrészek.Tudjuk hogy magasak az elvárásaik de mi vállajuk ezt a kihívást.Üzletünkben állunk az ön rendelkezésére. Számunkra nincs megoldhatatlan feladat. Teljesítünk mindent amit a megrendelők kíván tőlünk.Látogason el hozzánk higgye el nem fogja megbánni.

Élmény autóvezetés ajándékba, különleges autókkal

Élmény autóvezetés ajándékba, különleges autókkal

Lepje meg rokonait, barátait, szeretteit egyedi, különleges ajándékainkkal és nem mindennapi élményben lesz részük. BMW, Subaru, Evo rally. Ariel Atom, Forma1, Ferrari élmény-vezetés ajándékba minden alkalomra. Minden programunk megvásárolható díszdobozos DVD utalvány formájában is, melyeknek 6 hónap a felhasználási ideje és az ajándékozott dönti el, hogy mikor szeretné felhasználni.

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express

Az IPÓ Bt. 1995-ben alakult, belföldi és nemzetközi EXPRESS fuvarszolgáltatást, illetve fuvarszervezést végez. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően ezt a tevékenységet a 2007-ben létrejött IPÓ Trans-Express Kft. folytatja tovább.

kössön online

kössön online

Weboldalunkon a biztosításokról tájékozódhat: azok típusairól, és egyéb hasznos információkról tájékozódhat. A biztosítást könnyen intézheti: akár online is megkötheti, így időt, és energiát takaríthat meg. A rövidebb utazásokhoz, nyaralásokhoz is kössön biztosítást minden esetben! Elég lehet az olcsó utasbiztosítás megkötése is. Az utasbiztosítás sok helyzetben jól jöhet, főleg a váratlan, előre ki nem számítható eseményekkor. Ha külföldön történik a káresemény, akkor érezhetjük úgy, hogy védtelenek vagyunk. Az olcsó utasbiztosítás, akár online is rendelkezésre áll, így gyorsan és könnyen megköthető. A biztosítás megtéríti többek között a lopást, a természeti katasztrófákat, földrengéseket, pusztító viharokat, árvízi károkat.

Opel Schiller

Opel Schiller

Opel Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz, Budapest vezető Opel kereskedése, Opel szerviz, opel autószalon, és opel használt autó. Minőségi garanciális Opel autók. A Schiller név az évek alatt egybeforrt az Opel márkával. Még ma is 10 emberből 9 fújja - kortól és nemtől függetlenül - a régi szlogent: 'Schiller Opel a szerviz szuper!'.

Subaru

Subaru

A Subaru japán autóipari cég dobozautója egy számmal kisebb, mint a Mitsubishi modellje, így megfelel az adókedvezményes kei kategória összes követelményének is. A motorja 64 lóerős, 170 Nm csúcsnyomatékkal, a maximális sebessége 100 km/h, a hatótávolsága pedig 90 kilométer egy feltöltéssel. Ez nagyjából be is határolja az autó felhasználási lehetőségeit, hiszen egy-egy teljes feltöltés 100 voltos hálózatból 8, 200 voltosból 5 órát vesz igénybe. Igaz, speciális gyorstöltő használatával 15 perc alatt 80%-ig tölthető a Li-ion akkucsomag, ilyenből azonban csak mutatóba akad néhány Japánban is. Így az elektromos Stella leginkább városi ingázásra jó, igaz, Japán hatalmas város-komplexumaiban akár lehet is létjogosultsága. Ami egyelőre erősen behatárolja a potenciális vásárlók körét, az a vételár: 4,725 millió jenbe - napi árfolyamon átszámítva 9,95 millió forintba kerül majd egy példány. A Subaru nem is készül nagy rohamra: egyelőre évi 2000 példány legyártására készültek fel - abban bíznak, hogy lesz ennyi közületi megrendelő, illetve környezettudatos városlakó, aki nagyobb és jobban felszerelt benzinmotoros típus helyett.

Subaru gumiabroncs

Subaru gumiabroncs

Minőségi gumiabroncsok széles választéka a Szupergumi jóvoltából. Nyári, téli és négy évszakos autógumik vásárolhatóak a webáruházban. A webáruház használata egyszerű és kényelmes minden vásárló számára. A kereső segítségével, akár egy konkrét gumiabroncsra is rákereshetnek a vásárlók. Nagytarcsán gumiszerelő műhellyel is rendelkeznek, azok számára, akik szervizre szorulnak. Az oldalsávban hasznos tippeket olvashatnak a látogatók, a gumivásárlással kapcsolatban. A galéria az irodáról és a telephelyről tárol képeket.

Subaru Impreza WRX

Subaru Impreza WRX

Nézzük a Subaru Imprezát. Boxermotor kipipálva, ablakkeret nélküli ajtók szintén, a sportos megjelenés (az Sti esetében) megvan. Az összkerékhajtás révén a hátsó kerekek is hajtottak, szóval ez is oké. Egyedül a fastback-karosszéria hiányzik, de nehogy már telhetetlenek legyünk. Az nem szép dolog. Alapvetően az Imprezát se szokták szépnek mondani, de a fanyalgókkal valószínűleg a savanyú a szőlő-effektus mondatja ezt. Na jó, az első szériás Impreza valóban jellegtelen egy kicsit, de az embernek egy idő után már rááll a szeme és könnyedén fel lehet ismerni akár távolról is. A békaarcú második szériás meg egész egyszerűen eltéveszthetetlen. Jellegtelennek semmi esetre se nevezhető. Persze az is lehet, hogy azért találom szépnek, mert egy alap Subarura ránézve is rögtön az ütős WRC-kre asszociálok (ebben van is némi igazság), de akkor ennyi erővel a Škoda Fabia, a Ford Focus, vagy a Hyundai Accent is legalább ennyire piszkálná a fantáziámat. A Subaru esetében nem csak erről van szó. Az Impreza - még ha elsőre nem is látszik - maga a megtestesült rock 'n roll: erőteljes, öntörvényű, igazi lázadó.

Subaru Legacy GT

Subaru Legacy GT

Ezen az oldalon egy érdekes összehasonlítással ismerkedhetünk meg. A Subaru Legacy GT-t a Chrsler Concorde-al hasonlítjuk össze. Megtudhatjuk mik a két autó fogyasztásbeli különbségei, részltes műszaki leírásokat láthatunk a járművekről. Akik szeretik az összehasonlításokat látogassanak el erre az oldalra.

Hirdetés
Subaru Quad

Subaru Quad

A tízéves Ranger család a 2009-es évre teljesen megújult! Új külső megjelenés, új első futómű, könnyebb kormányozhatóság, nagyobb rakodóhely és nagyobb komfort az utastérben. Ami a régi maradt, az a munkabírás és a hihetetlen terepjáró-képesség. A lehető legjobb választás off-road terephez! A Ranger 4x4 az összkerekes munkakocsik királya. 500cm-es és 700 cm-es befecskendezős motorokkal kapható. Automata váltón keresztül hajtja az elektronikus differenciázárral ellátott hátsó tengelyt és az "On Demand 4x4" rendszerrel aktiválható első tengelyt. Hajtásláncának és független felfüggesztésének köszönhetően a Ranger 4x4 bármilyen terepen könnyen boldogul. Utastere három fő számára nyújt kényelmes helyet, billenő platója könnyen rakodható, 454kg teher szállítására alkalmas, tehát ha terepen végzendő munkáról, vadászatról van szó, a Ranger valóban ideális segítőtárs.

Subenet

Subenet

Ezen az oldalon megtalálhatsz mindent amit a Subaruról tudni érdemes. Rengeteg leírás és fénykép valamint videó segít ebben neked. Aki igazán szereti a márkát mindenképpen ellátogat erre a fantasztikus oldalra. Az oldalt egy Subaru versenyző készítette megismerkedhetsz az ő pályafutásával is.Ki más ismerné a legjobban ezeket az autókat ha nem Ő?

Tuti menü