Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hivatalos Oldalak képes leírás - Subaru.tlap.hu
részletek »

Hivatalos Oldalak - Subaru.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: subaru.tlap.hu » Hivatalos Oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ausztrália

Ausztrália

Megismerheti a Subaru történetét Ausztráliában. Tájékoztatást kaphat a legújabb Subarus hírekről. Jelentkezhet tesztvezetésre és ehhez csak regisztrálnia kell. Információkhoz juthat. Megismerheti a Subaru gyár történetét,valamint megtekintheti a Subaru autómodellek történetét is.

Ausztria

Ausztria

A globális gépjárműpiac kialakulásával sok gyártó egyszerű közlekedési eszközként szolgáló autókkal jelent meg. Mi azonban a Subarunál nem feledkeztünk el az autótervezés elengedhetetlen eleméről, a vezetés hamisítatlan élvezetéről. Innovatív és kreatív technológiák alkalmazása révén a Subaru következetesen olyan autókat gyárt, amelyek fokozzák a vezetés örömét, és amelyek nagyon kedvesek az autózás szerelmeseinek. Az "aktív vezetés, aktív biztonság" fogalma magába foglalja ezen elv lényegét. A vezetők az automobilizmus kezdetétől fogva élvezték a szabadság és vezetés élményét, amelyet a fokozatosan kifinomultabbá váló autók nyújtottak. Ez az élvezet az "aktív vezetés" lényege, és alapvetően különbözik a sebesség vagy a veszély felelőtlen hajszolásától. A Subaru autók vezetésének élményét sokkal inkább az autó totális uralhatóságának aktuális érzete kelti a vezetőben. Ezt azáltal értük el, hogy a Subaru autók tervezésének és dizájnjának középpontjába helyeztük az ergonómiát, az emberközpontú tervezés tudományát.

Benelux

Benelux

Megismerheti a Subaru történetét a Benelux államokban. Tájékoztatást kaphat a legújabb Subarus hírekről. Jelentkezhet tesztvezetésre és ehhez csak regisztrálnia kell. Információkhoz juthat. Megismerheti a Subaru gyár történetét,valamint megtekintheti a Subaru autómodellek történetét is. Betekintet a Subaru világába. Megismerheti a modellek részletes leírását.

Kanada

Kanada

A Subaru hivatalos kanadai oldalán megtalálhat mindent amire szüksége lehet. Az oldalon részletes jellemzések és képek vannak az egyes típusokról. Továbbá ha Subaru autó vásárlás előtt áll, az oldalon megtekintheti, melyik szín tetszik Önnek leginkább. Látogasson el hozzánk, ha még több információt szeretne megtudni.

Magyarország

Magyarország

A Subaru a Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) [Fuji Nehézipari Kft.] gépjármű divíziója, átfogó, sokoldalú járműfelszerelés gyártó. Az FHI a megbízható technológián alapuló innovatív termékek sorát fejleszti ki divízióiban, mint a Gépjármű Divízió, a Repülési és Űrhajózási Divízió, az Autóbusz és Előre Gyártott Ház Divízió, az Ipari Termékek Divízió, valamint a Szállítási és Ökológiai Rendszerek Divízió. Az FHI szándéka kiváló minőségű termékek kifejlesztése, és az, hogy a XXI. században globálisan fontos tényezővé váljon. Az emberiség és a Föld jövőjének védelme érdekében az FHI az úttörő szerep vállalásával és a hagyományok tiszteletével egyéni jelleget sugárzó és sokat ígérő termékeket hoz létre. Az FHI a szabad gondolkodásból, a rugalmasságból és a kiapadhatatlan lelkesedésből fakadó technológiák keresztezéséből származó technológiával rendelkezik.

Németország

Németország

A hivatalos németországi Subaru honlapon naprakész információkat találhat. Tájékozódhat az egyes modellek sajátosságaikról, legfrissebb hírekről, fesztiválokról, legfrissebb ajánaltokról. Megtalálhatja a Subaru történetét is. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük látogasson el hozzánk!

USA

USA

Ezen a hivatalos oldalon megtalálhat minden fontos információt a Subaruról. Tájékozódhat az Egyesült Államokbeli legfrissebb ajánlatokról. Az oldalon felépítheti álmai autóját, és kiválaszhatja hozzá a kiegészítőket is. Látogasson el hozzánk mindenképp!

Tuti menü