Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Márkakereskedések képes leírás - Subaru.tlap.hu
részletek »

Márkakereskedések - Subaru.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: subaru.tlap.hu » Márkakereskedések
Keresés
Találatok száma - 5 db
Duna Autó Zrt.

Duna Autó Zrt.

Márka múltja a cég történetében: Cégünk, a Duna Autó Zrt., a XIII. kerületben, a Róbert Károly krt. 47. sz. alatt nyitotta meg Subaru szalonját, 2005-ben, majd 2008. május 17-én átköltözött központi telephelyünkre az Autóvárosba, a Zay utca 24. szám alá. A japán autók forgalmazásában és szervizelésében igen nagy tapasztalatot halmoztunk fel, ezért úgy döntöttünk, hogy a Mitsubishi, a Nissan és a Honda márkákat méltó módon egészítheti ki, e magas technikai színvonalú márka. A Subaru megbízhatóságáról, biztonságtechnikájáról, kényelméről és értékállóságáról, valamint a világon egyedülálló szimmetrikus négykerék-hajtásáról (Symmetrical AWD) nevezetes. A márka mostanában eladási darabszámaiban is igen erőteljesen felfelé törekszik.

Elix-West Kft.

Elix-West Kft.

A SsangYong Érd Hivatalos Márkakereskedés és Szervíz ügyfeleink részére lehetőséget biztosít személygépkocsik rövidtávú bérlésére. Megtalálhatóak a Subaru mellett az Isuzu valamint más távol-keleti gépjátművek is. Kedvezményes konstrukciókban kínálunk ügyfeleinknek bérlési lehetőséget rövid, vagy akár hosszú távra is. Látogasson el üzletünkbe és meglátja mi mindenre tudunk megoldást.

Subaru - Szombathely

Subaru - Szombathely

A Subaru a Fuji Heavy Industries Ltd. gépjármű divíziója, átfogó, sokoldalú járműfelszerelés gyártó. Az FHI a megbízható technológián alapuló innovatív termékek sorát fejleszti ki divízióiban, mint a Gépjármű Divízió, a Repülési és Űrhajózási Divízió, az Autóbusz és Előre Gyártott Ház Divízió, az Ipari Termékek Divízió, valamint a Szállítási és Ökológiai Rendszerek Divízió. Az FHI szándéka kiváló minőségű termékek kifejlesztése, és az, hogy a XXI. században világszinten fontos tényezővé váljon. Az emberiség és a Föld jövőjének védelme érdekében az FHI az úttörő szerep vállalásával és a hagyományok tiszteletével egyéni jelleget sugárzó és sokat ígérő termékeket hoz létre. Az FHI a szabad gondolkodásból, a rugalmasságból és a kiapadhatatlan lelkesedésből fakadó technológiák keresztezéséből származó technológiával rendelkezik.

Subaru Hovány - Kecskemét

Subaru Hovány - Kecskemét

Elsődleges célunk, hogy e legendás autómárka mellé Ön a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kapja. Bemutatótermeinkben és szervizeinkben minden igényt kielégítünk. Udvarias kiszolgálás mellett hangulatos kávézónkban zártláncú monitor-rendszeren követheti autóját a szervizmunkálatok során. Szalonunkban teljeskörű ügyintézéssel vásárolhatja meg legújabb Subatuját, az Impreza-tól a Tribeca-ig bezárólag. Természetesen bármilyen típusú használt személy- vagy tehergépkocsiját beszámítjuk, akár hiteltartozás mellett is. Nálunk találhatja jelenleg a legkedvezőbb finanszírozási és biztosítási lehetőségeket. Jelszavunk a rugalmasság. Ezért sem véletlen, hogy az ország minden részéről érkeznek hozzánk vásárlók és távoznak tőlünk elégedetten.

Subaru Sun Szeged

Subaru Sun Szeged

A Subaru Szeged teljesklörű szolgáltatást nyújt vevői számára. Rendkívül sok szolgáltatás közül választhat ha betér hozzánk. Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek az autók tesztelésére, szervizünk áll szintén az önök rendelkezésére. Itt a legmodernebb technika segítségével megoldjuk bármilyen nemű problémáját.Nálunk a legjobb kiszolgálásban lesz része.

Tuti menü