Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Subaru Tribeca képes leírás - Subaru.tlap.hu
részletek »

Subaru Tribeca - Subaru.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: subaru.tlap.hu » Subaru Tribeca
Keresés
Találatok száma - 4 db
2010 Subaru B9 Tribeca

2010 Subaru B9 Tribeca

Részletes leírás valamint műszaki adatok ismertetése található meg itt az érdeklődők számara. A 2010 Subaru Tribleca egy valódi szimbóluma a techinikai fejlődésnek. A 250 LE autó városban 18 autópályán pedig 23 Liter benzint fogyaszt.

Menjen inkább

Menjen inkább

A Subaru díjat nyert legújabb autója, a B9 Tribeca utasterével. A vezető formatervezőt ugyanennek az autónak a külső dizájnja - pontosabban annak sikertelensége - miatt menesztették. Most akkor kinek van igaza? Nincs a B9 Tribeca orrával semmi baj, Andreas Zapatinas, a Subaru volt fődizájnere valójában meg nem értett zseni, akit az amerikaiak buktattak meg. Ott a Subaru új SUV-ja már egy éve kapható - 20 ezren meg is vették -, de ez nyilván kevés volt a japánoknak, mert szerintük a balul sikerült orr miatt nem vett elég jó rajtot a kocsi. Csak halkan kérdezem: akkor miért hagyták, hogy ilyen maradjon?

Subaru B9

Subaru B9

A Subaru B9 Tribeca teszten lerántottuk a leplet az új Subaruról. A B9-es model minden alap dolgot tartalmaz amit egy autóban szükséges, azonban semmi újszerűt nem mutat nekünk. A tesztautónk külsejének közömbös szürke borítása volt, azonban az autó belseje gyönyörű bőrrel borított. Az autóban továbbá található GPS navigáció, elektromos ablaktörlő, MP3 lejátszó és ülés fűtés is.

Subaru B9 Tribeca

Subaru B9 Tribeca

Az autó a Subaru Legancy platformjára épült. Öt valamint hétüléses verzióban kapható. Ez az autó ideális egy nagy család számára. Részletes adatokat tudhat meg az autóról itt. Az autóban megtalálhatóak a szokásos felszerelések és kiegíszítők is. Ha ilyen autót szeretne ez az angol nyelvű link segíthet önnek a döntésben. Érdemes tehát megtekinteni ezt az oldalt.

Tuti menü